• ΤΟΥΛΑΚΗ Άρτεμις
    Οινολόγος Ελλάδα

Η Άρτεμις Τουλάκη είναι Οινολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Τροφίμων. Είναι υποψήφια Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Οινολόγος επί σειρά ετών στην εταιρεία ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, αλλά και στο ιστορικό συνεταιριστικό οινοποιείο του ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. Σήμερα πιλοτάρει την δικιά της εταιρεία , την Wineconsulting που υποστηρίζει οινολογικά αλλά και εργαστηριακά  οινοποιεία σε Ελλάδα και Κύπρο (Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη ,Οίνου Γη- Κτήμα Βασιλειάδη  Κτήμα Στεργίου, Βεγορίτις, Ε. Τσάνταλης Α.Ε., Οινοποιείο Σπυρόπουλου ,Konstantin-Evagelo, Κτήμα Πετρίδη, ,Οινοποιείο Μπελίδη ,  Κτήμα Πάντου, Οινοποιείο Τσιρόπουλου, Κτήμα Μπίσκα, Ε. Ταζογλίδου, Κτήμα Ακριτίδη, Οινοποιείο Παρτσάλη, In Vino Estate, Οινοποιείο Κλωνά, Έλινος Α.Ε.,  κ.α.)

Το όνομα της έχει συνδεθεί με την δημιουργία πολλών επώνυμων ελληνικών κρασιών, με την παραγωγή αφρωδών οίνων αλλά και την διαρκή προσπάθεια ανάδειξης της ποικιλίας Ξινόμαυρο καθώς και άλλων γηγενών ποικιλιών. Οίνοι που φέρουν την οινολογική της υπογραφή, έχουν αποκομίσει εκατοντάδες βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.