Γευσιγνώστης

  • ΓΚΙΣΛΗ Αλεξάνδρα
    Οινολόγος Ελλάδα

Η Αλεξάνδρα Γκισλή είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών, του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Είναι κάτοχος του WSET Diploma in Wines and Spirits και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για τον μεταπτυχιακό τίτλο Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) με κατεύθυνση στο Marketing.

Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο Ινστιτούτο Αμπελουργίας του Geisenheim στη Γερμανία κι έχει εργαστεί ως οινολόγος στο Αναλυτικό Εργαστήριο Α.Τσακαλίδης, καθώς και ως υπεύθυνη παραγωγής στο Κτήμα Γκλίναβος στη Ζίτσα. Έχει ασχοληθεί με την τεχνική υποστήριξη οινοποιείων και την προώθηση οινολογικών προϊόντων, σε συνεργασία με τις εταιρείες ALINDA A.Ε. και ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ ΙΚΕ.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.) και έχει διατελέσει διαδοχικά ως Μέλος, Γενική Γραμματέας και Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Είναι μέλος της επιτροπής κατάταξης των οίνων Π.Ο.Π. της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου & Οίνου (Ε.Δ.Ο.Α.Ο.) για την περιοχής της Ζίτσας.

 

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile