Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

Κλιμαμηχανική Α.Ε

Κλιμαμηχανική Α.Ε

Γραφεία: Ελ, Βενιζέλου 5, Έκθεση: Αριστείδου 40
55133 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
2310 440844
2310 432868
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.klimamichaniki.gr

Προσέγγιση, Εφαρμογή & After-Sales Service για, Κλιματιστικά, Αντλίες Θερμότητας, Επαγγελματική και Βιομηχανική Ψύξη, Εξαερισμό - Καθαρισμό αέρα, Λέβητες Αερίου και Ηλιακά Συστήματα

Η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη σαν εμπορική & τεχνική εταιρεία στον τομέα των ενεργειακών εφαρμογών ως κύριος αντιπρόσωπος του Ιαπωνικού οίκου DAIKIN για την Ελλάδα. Από το 2000 αναλαμβάνει την κεντρική διανομή λεβήτων φυσικού αερίου της BOSCH-JUNKERS, το 2013 αναλαμβάνει και την διανομή Ελληνικών ηλιακών συστημάτων CALPAK.

Η  ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.  έχει την εμπειρία έπειτα από επιτυχή προσέγγιση και υλοποίηση σύνθετων εφαρμογών κλιματισμού, ψύξης - θέρμανσης, αλλά και ηλιακών συστημάτων για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

Στα 37 χρόνια ενεργής πορείας, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει απαιτητικά πρότυπα έργων, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, νοσοκομείων, εμπορικών κέντρων, τραπεζών και βιομηχανικών εφαρμογών.

Παράλληλα, η εταιρεία ξεχωρίζει για το επίπεδο τεχνογνωσίας της, σε εφαρμογές για οινοποιεία που εγγυώνται, βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου οινοποίησης, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη συνεχή λειτουργία με χαμηλό κόστος, τόσο για την διαδικασία ψύξης του προϊόντος όσο και για την επίτευξη ειδικών συνθηκών σε χώρους ωρίμανσης του κρασιού.

Η τεράστια εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, της επιτρέπει να σχεδιάζει και να υλοποιεί καθετοποιημένα έργα, ακολουθώντας τα διαδοχικά βήματα διάγνωσης, προσέγγισης, κοστολόγησης, άψογης υλοποίησης και εξυπηρέτησης μετά την πώληση, κατατάσσοντάς την στην κορυφή των εταιριών του συγκεκριμένου κλάδου.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile