Χορηγοί

Χορηγός

ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.

ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.

Ριτσώνα, Χαλκίδα
34100 Εύβοια Ελλάδα
22210 34910-2
22210 34914
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εταιρείες μας   CONSTRINOX Μ. & Α. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗΣ Α.Ε. και INOX VESSEL HELLAS A.E. με  έδρα τη Ριτσώνα Χαλκίδας, λειτουργούν από το  1980, με  αντικείμενο εργασιών  την παραγωγή και εμπορία, ανοξείδωτου μηχανολογικού εξοπλισμού, για τις βιομηχανίες επεξεργασίας και εναποθήκευσης υγρών τροφίμων, ποτών και χημικών.

Αφοσιωμένες στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσίες, οι εταιρίες μας διατηρούν 4500 m2 στεγασμένων εγκαταστάσεων σε 15000m2 οικόπεδα, επανδρωμένα με τους πλέον έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς στο χώρο της κατασκευής ανοξείδωτων συστημάτων δεξαμενισμού και διαχείρισης, για την επεξεργασία και αποθήκευση βρώσιμων υγρών και χημικών. Η καθετοποιημένη παραγωγική μας διαδικασία, μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στο χώρο, καθώς μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε μοναδικές επεξεργασίες (όπως το εσωτερικό γυάλισμα super mirror No.08 finish) που δεν συναντώνται στα standard υλικά της αγοράς που είναι διαθέσιμα στους κατασκευαστές.

Η πολυετής εμπειρία στην υλοποίηση μεγάλων αλλά και μικρότερη κλίμακας έργων στις βιομηχανίες τροφίμων και χημικών, καθώς και η ευρύς ποικιλία των έργων που έχουμε διαχειριστεί, μας έχουν τοποθετήσει στους πλέον έμπειρους κατασκευαστές στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Οι εταιρίες μας βρίσκονται δίπλα ως βασικοί συνεργάτες και προμηθευτές όχι μόνο για τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, αλλά και για εκείνες ανεξαρτήτου μεγέθους όπου η ποιότητα κατά την παραγωγική τους διαδικασία είναι ο κύριος στόχος τους.

Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται από τον σχεδιασμό και την προετοιμασία του έργου, εκτείνονται στην άρτια  υλοποίησή του, και συνεχίζουν με συνεχή παρακολούθηση, έλεγχο, συντήρηση και υποστήριξη κατά την καθημερινή του λειτουργία. Η συνεχής και συνεπής μας παρουσία δίπλα στους συνεργάτες μας αποτελεί κύρια προσέγγιση σε όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, γεγονός που διαφαίνεται στις πολύχρονες και αδιάκοπες συνεργασίες που προτάσσονται στο  ως τώρα πελατολόγιό μας.

Παράλληλα οι εταιρίες μας αντιπροσωπεύουν επί πολλά έτη μεγάλους οίκους του εξωτερικού, γεγονός που μας καθιστά την μοναδική εταιρία με την ικανότητα να φέρει ένα έργο εις πέρας ολοκληρωμένα και αξιόπιστα με μακρόχρονες εμπορικές σχέσεις με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς οίκους.

Μερικοί από τους οίκους με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

DELLA TOFFOLA GROUP S.p.a.,

DEFRANCESCHI-SACMI S.p.a

RAGAZZINI S.r.l.,

BRB GLOBUS S.r.l.,

MELEGARI S.p.a

CIME CAREDDU SRL

AP.SOL S.r.l.

BARDI S.r.l

• FRACCHIOLLA

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Thessaloniki Wine & Spirits Trophy

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile