Χορηγοί

Χορηγός

ΑΠΙΚΙΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ

ΑΠΙΚΙΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ

Ζώνη Γ’, Ο.Τ. 47, Τ.Θ. 1325
57002 Θεσσαλονίκη Ελλάδα
2310570100
2310570149
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.apikyan.com

Η εταιρία μας:

Από το 1991 η Απικιάν Συσκευαστική Α.Ε, είναι πρωτοπόρος εταιρία στον χώρο της εμπορίας, εισαγωγής, εξαγωγής και αντιπροσώπευσης κάθε είδους γυάλινης συσκευασίας.

Εδώ και 26 χρόνια προμηθεύουμε και συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες μικρές και μεγάλες εταιρίες από όλο τον κόσμο, στον χώρο της παραγωγής τροφίμων, ποτών, οίνων και αναψυκτικών. Εταιρίες που έχουν ανάγκη από ποιοτικές, λειτουργικές και αξιόπιστες συσκευασίες για τα προϊόντα τους!

Η γκάμα των γυάλινων συσκευασιών μας μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες ενώ η διαρκής υποστήριξή μας προς τους πελάτες μας εγγυάται πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εγκαταστάσεις:

Η εταιρία μας στεγάζεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 14.0000 τ.μ. στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, πιστοποιημένες με ISO 22000. Προτεραιότητά μας με τη δημιουργία των εγκαταστάσεων αυτών ήταν και παραμένει η άριστη, άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το όραμά μας:

Στην εταιρία Απικιάν Συσκευαστική A.E. αγαπάμε το γυαλί και την ποιοτική συσκευασία! Διαχρονικό όραμά μας είναι τα προϊόντα του πελάτη μας να ξεχωρίζουν στα ράφια πωλήσεων και να αγαπιούνται από τον τελικό καταναλωτή χάρη και στη συσκευασία τους.

Στηριζόμαστε τόσο στην υψηλή ποιότητα και τη σταθερή διαθεσιμότητα των ειδών μας, όσο και στην εμπειρία και τη γνώση των αναγκών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών. Έτσι, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ανθρώπινο Δυναμικό:

Οι άνθρωποι της εταιρίας είναι σημαντικός παράγοντας στο έργο και την επιτυχία της Απικιάν Συσκευαστική Α.Ε. Η εταιρία διαθέτει αξιόλογο, έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση και ενημέρωση στον πελάτη.

Βασική φιλοσοφία μας, αποτελεί η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η διαρκής υποστήριξη του πελάτη με ειδικό after sales τμήμα που είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Δραστηριότητες:

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς :

- Εμπορία και διανομή γυάλινων περιεκτών ( φιάλες & βάζα ) παντός τύπου.

- Σχεδίαση και δημιουργία νέων μοντέλων υάλινων περιεκτών.

- Σχεδίαση, εκτύπωση και τοποθέτηση sleeve.

- Εμπορία διάφορων άλλων υλικών συσκευασία, μετακίνησης, αποθήκευσης και μηχανήματων τα οποία θα τα βρείτε στην www.packmarkt.com

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile