Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

ΣΙΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΙΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Νέα Μουδανιά
63200 Χαλκιδικής Ελλάδα
2373021339
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.sk-shop.gr

Αξιοποιώντας τη δύναμη της εμπειρίας, τη γνώση στον τομέα του γεωργικού εξοπλισμού και αντιμετωπίζοντας πάντα με σεβασμό  τη γη και τον ιστορικό ελληνικό αμπελώνα, η εταιρεία Σίμος Κώστας δραστηριοποιείται επί 30 και πλέον χρόνια στις Εισαγωγές και στο Εμπόριο Γεωργικών και Αμπελουργικών Μηχανημάτων.

Με έδρα τη Χαλκιδική η εταιρεία εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα παρέχοντας σύγχρονες, αξιόπιστες, στιβαρές λύσεις, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε γεωργικής εργασίας.

Η Σίμος  Κώστας αντιπροσωπεύει σήμερα στην ελληνική αγορά κορυφαία ονόματα κατασκευαστριών επιχειρήσεων του εξωτερικού.

Η εταιρεία διαθέτει στον επαγγελματία αγρότη προϊόντα και λύσεις υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής, όπως μηχανήματα φυλλώματος και τρυγητικές μηχανές από την  ERO, καταστροφείς από την BERTI, καλλιεργητικά μηχανήματα για το αμπέλι από την BRAUN, ηλεκτροστατικά ψεκαστικά χαμηλού όγκου από τη VMA  χορτοκοπτικά από τη FISCHER , γεωργικούς φορτωτές από την TENIAS, μπροστινά υδραυλικά από τη ΖUIDBERG, καμπίνες από την TORINCAB πασσάλους από την  PUPARO και θραυστήρες πέτρας από την CRUSHINGTECH.

Επίσης,  αντιπροσωπεύει τις εταιρείες New Holland και STIHL στην περιοχή της Χαλκιδικής.  

Στον χώρο της έκθεσης, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Σίμος Κώστας στην Χαλκιδική, η εταιρεία παρουσιάζει σύγχρονης τεχνολογίας και αυξημένης αποδοτικότητας  γεωργικά και αμπελουργικά μηχανήματα και εξοπλισμούς, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία αγρότη.

Οι τοποθετήσεις γίνονται στον χώρο του πελάτη, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα  επίδειξης  των μηχανημάτων με παράλληλη ενημέρωση, για τον τρόπο λειτουργίας.

Η εταιρεία παραμένει και μετά την πώληση δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας υπηρεσίες και στον τομέα του after sales.  Στο εξειδικευμένο συνεργείο της στην Χαλκιδική  διατίθεται γκάμα ανταλλακτικών, πραγματοποιούνται service αλλά και υδραυλικές αναβαθμίσεις χειριστηρίων για κάθε τρακτέρ.

Σε μια εποχή που ο εκσυγχρονισμός του γεωργικού-αμπελουργικού εξοπλισμού αποτελεί πρόκληση για τη σύγχρονη ελληνική ύπαιθρο, η Κώστας Σίμος απαντά με αξιόπιστες προτάσεις, καινοτόμες λύσεις, επαγγελματική προσέγγιση, τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη σε κάθε πελάτη.

 

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile