Χορηγοί

Χορηγός

MYCAVA

MYCAVA

Γ. Παπανδρέου 86
54655 Θεσσαλονίκης Ελλάδα
2310442103
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.mycava.gr

Η πληρέστερη online κάβα σε κρασιά, ποτά, αξεσουάρ κρασιού και δώρα. Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Coravin για την Ελλάδα! Μια ιστορική κάβα που αποστέλλει σε όλη την Ελλάδα κρασιά, ποτά και καλάθια δώρων, και διεξάγει σεμινάρια γευσιγνωσίας. Το MYCAVA.gr είναι μια επιχείρηση ενεργή σε οτιδήποτε αφορά το κρασί. Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους παθιασμένους για το κρασί. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τη γνώση για το κρασί σε όλο τον κόσμο με καινοτόμο διάθεση. Διανέμουμε κρασιά και αξεσουάρ κρασιού, κάνουμε γευσιγνωσίες κρασιού, παίζουμε παιχνίδια κρασιού και μας ενδιαφέρει οτιδήποτε το κρασί έχει να προσφέρει. Μας αρέσει να λαμβάνουμε νέες ευκαιρίες, με στόχο την αριστεία και έχουμε δεσμευτεί να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα αξίας στους πελάτες μας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ιστορία του MYCAVA ξεκινάει από το μακρινό 1918 με την οικογενειακή Ποτοποιία Δημητριάδη η οποία και συνέχισε με το παραδοσιακό Depot des Vins. Σήμερα, είναι αφενός ένα ιστορικό κατάστημα οίνου, καθώς και ένας online χώρος με προσανατολισμό στο ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί και τα αξεσουάρ τα οποία πλαισιώνουν την εμπειρία του ποιοτικού κρασιού. Εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε λιανικό και χονδρικό εμπόριο. Πρόκειται για μια επιχείρηση αφιερωμένη στον κόσμο του κρασιού, η οποία και αναλαμβάνει την εκπαίδευση καταναλωτών και επαγγελματιών με σεμινάρια οινοχοΐας και γευσιγνωσίας.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile