Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

Yara

Yara

Λεωφ. Συγγρού 143
TK 17121 Αττική Ελλάδα
2109370355
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με τη Yara

H Yara αναπτύσσει την γνώση για να συμβάλλει στην θρέψη του παγκόσμιου πληθυσμού και στην προστασία του πλανήτη. Υποστηρίζοντας το όραμά μας για έναν κόσμο χωρίς πείνα και την προστασία του πλανήτη, ακολουθούμε μια στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης, προωθώντας περιβαλλοντικά φιλικές λύσεις θρέψης και λύσεις ενέργειας μηδενικών εκπομπών. Η φιλοδοξία της Yara εστιάζει στην παραγωγή τροφής με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, που δημιουργεί αξία για τους καταναλωτές, τους συνεργάτες και την κοινωνία ευρύτερα, και προσφέρει μια πιο βιώσιμη αλυσίδα για την παραγωγή τροφίμων.

Για να επιτύχουμε τη φιλοδοξία μας, έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία αναπτύσσοντας ψηφιακά εργαλεία για τη γεωργία ακριβείας και συνεργαζόμαστε στενά με εταίρους σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφίμων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας της παραγωγής τροφίμων. Μέσω της εστίασής μας στην παραγωγή καθαρής αμμωνίας, στοχεύουμε να επιτρέψουμε την οικονομία του υδρογόνου, οδηγώντας σε μια πράσινη μετάβαση για τη ναυτιλία, την παραγωγή λιπασμάτων και άλλους ενεργοβόρους τομείς της βιομηχανίας.

Η Yara ιδρύθηκε το 1905 για να λύσει το τότε αναδυόμενο επισιτιστικό πρόβλημα της Ευρώπης. Η Yara έχει καθιερωθεί ως η μοναδική παγκόσμια εταιρεία θρέψης των καλλιεργειών. Λειτουργούμε με ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο με περίπου 17.000 υπαλλήλους και παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Thessaloniki Wine & Spirits Trophy

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile