Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

GS Labelprint

GS Labelprint

Λακωνίας 1 & Πυθίας
13451 Καματερό, Αθήνα Ελλάδα
210 2320870, 210 2311893, 6945 558568
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην GS Labelprint προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εργασιών άμεσα, έχοντας αποκτήσει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Σκοπός μας είναι η υψηλής ποιότητας εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών και υλικών συσκευασίας.
Η δυναμική μας παρουσία στο χώρο, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, διασφαλίζει την κάλυψη κάθε εξειδικευμένης εργασίας που καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές κάθε επαγγελματία.
Με τις εκτυπωτικές μονάδες τελευταίας τεχνολογίας Xeikon 3000 series και Durst Tau 330,
συνδυάζουμε την υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης και την ταχύτατη εξυπηρέτησή σας.
Οι απεριόριστες δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας (barcodes,qr code, microprinting, προσωποποιημένες ετικέτες, μεταβλητά δεδομένα) μπορούν να καταστήσουν τα προϊόντα σας ακόμα πιο ελκυστικά και πιο ανταγωνιστικά. Η δυνατότητά μας να εκτυπώσουμε από ένα αντίτυπο έως όσες χιλιάδες χρειάζεστε, με την ίδια σταθερή ποιότητα εκτύπωσης όσες φορές και αν επαναλάβετε την παραγωγή, χωρίς κανένα κόστος προεκτυπωτικών και κλισέ μας κάνει και διαφέρουμε στον χώρο της ετικέτας, μειώνοντας τις δαπάνες της επιχείρησης σας, έχοντας πάντα το ίδιο υψηλό αποτέλεσμα στις παραγωγές σας.
Κατανοώντας τις δυσκολίες της ελληνικής αγοράς, βρισκόμαστε δίπλα σας και σας προσφέρουμε την δυνατότητα να παραγγείλετε μόνο όσα αντίτυπα χρειάζεστε, χωρίς περιορισμούς, επιτρέποντάς σας περισσότερη ευελιξία στον προγραμματισμό της εταιρείας σας.
Με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγιεινή, ακολουθούμε τους κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μελάνια και υλικά εκτύπωσης της Xeikon και Durst.
Διατηρούμε στοκ υλικών που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη προώθησης των προϊόντων σας.
Με τριάντα έτη εμπειρίας στον χώρο των γραφικών τεχνών η GS Labelprint είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες της εταιρίας σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε λύσεις που θα δώσουν ώθηση στα προϊόντα σας.