• DE BROUWER Andy
    Sommelier Βέλγιο

Απόφοιτος του Hotelschool Βρυξελλών ως ο καλύτερος σπουδαστής οίνου, εκπαιδεύτηκε επιπλέον και ως  Sommelier. Ένας χρόνος στη σχολή Ξενοδόχων Ter Duinen στην Ακτή του Βελγίου, αλλά και τα μαθήματα κρασιού Sopexa τον έκαναν αναγνωρισμένο Maître Sommelier. Εργάστηκε και εξακολουθεί να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση "Les Eleveurs" στο Halle, όπου ο ίδιος και η αδελφή του είναι η 4η γενιά σε αυτό το ξενοδοχείο-εστιατόριο που υπάρχει από το 1897. Όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να εκπαιδεύεται έχοντας χαρακτηριστεί από τους κριτικούς και οινοχόους ως Sommelier της χρονιάς. Παρά την πολυάσχολη ζωή του, ο Andy είναι ενεργό μέλος της βελγικής ένωσης Sommelier και επίσης συγγραφέας κρασιού έχοντας γράψει δύο σχετικά βιβλία. Από το 2011 είναι αρθρογράφος στο περιοδικό της εφημερίδας De Morgen και του περιοδικό οίνου Vino.