Γευσιγνώστης

  • HAMMER Jürgen DipWSET
    Sommelier & Wine Consultant Γερμανία

Ο Γιούργκεν Χάμερ, γεννημένος το 1968 στο Würzburg της Γερμανίας, είναι ένας καταξιωμένος sommelier και επαγγελματίας οίνου. Μετά την ολοκλήρωση του Abitur το 1987, υπηρέτησε ως Επικεφαλής sommelier σε αρκετά διάσημα εστιατόρια με αστέρια Michelin, όπως τα "Schweizer Stuben," "Dieter Müller," "Wartenberger Mühle" και "Weinbar Rutz." Απέκτησε το WSET Level 3 το 1999 και το WSET Diploma το 2003, ενώ από το 2007 είναι ιδιοκτήτης του wine bar "Hammers Weinkostbar''. Ως αφοσιωμένος εκπαιδευτής, διδάσκει στη Γερμανική Σχολή Οίνου και Σομελιέ από το 2004 και διευθύνει το παράρτημά της στο Βερολίνο από το 2007. Γνωστός για τις τακτικές γευσιγνωσίες κρασιού, τις στήλες του στην "Berliner Morgenpost" και το περιοδικό "Esspress," καθώς και τις παρουσιάσεις του για το Γερμανικό Ινστιτούτο Κρασιού, παρέχει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες στη Weinladen Schmidt GmbH και, από το 2024, στο εστιατόριο Rutz (*** Michelin).

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Thessaloniki Wine & Spirits Trophy

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile