Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

ΤΡΥΞ ΑΕ

ΤΡΥΞ ΑΕ

Θέση Λαιμός, Λουζιτανία
19300 Αττική Ελλάδα
2105575350
2105575354
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.tryx.gr

Η ΤΡΥΞ Α.Ε. είναι εισαγωγική-εξαγωγική εμπορική εταιρεία εξειδικευμένη στον χώρο της οινοποιίας, η οποία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των οινοποιών στους τομείς των οινολογικών ουσιών, της διήθησης, του Bag in Box, άλλων βοηθητικών υλικών και εξοπλισμού.

Έχει εδραιωμένες συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους που ηγούνται και καινοτομούν  ο καθένας στον τομέα του, όπως η Perdomini-IOC Institut Oenologique de Champagne στα οινολογικά, με πλήρη σειρά προϊόντων όπως ένζυμα, ζυμομύκητες, γαλακτικά βακτήρια, θρεπτικά ζύμωσης, τανίνες, σταθεροποιητές, αραβικά κόμμεα, εναλλακτικά δρυός κλπ., o γαλλικός οίκος PBI-Beaulieu στον τομέα της διήθησης, με πλήρη σειρά φιλτρόχαρτων και η Smurfit Kappa-Plasticos Vicent στον τομέα του Bag in Box, με ασκούς κορυφαίας ποιότητας. Παράλληλα, διατίθεται ένα μεγάλο εύρος σε ετοιμοπαράδοτα χαρτοκιβώτια ασκών .

Τα στελέχη κι οι οινολόγοι της ΤΡΥΞ Α.Ε. είναι σε συνεχή επαφή με την Perdomini-IOC, ενημερώνονται και παρακολουθούν τις εξελίξεις διεθνώς, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη στα οινοποιεία.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile