Χορηγοί

Χορηγός Επικοινωνίας

WSPC

WSPC

Γλαύκου 11
΄17564 Αττικής Ελλάδα
2109882540
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.wspc.gr

To WSPC® στην Ελλάδα

Το WSPC® είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), στα Αλκοολούχα Ποτά: Κρασιά - Αποστάγματα – Μπύρα & Οινοχοΐα καθώς και στα Μη-Αλκοολούχα Ποτά: Καφέ - Τσάι - Κακάο.

Σε συνεργασία με: το Wine & Spirit Education Trust (WSET®), το Court of Master Sommeliers (MS) και το Beverage Standards Association (BSA) που εδρεύουν στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και το Wine Scholar Guild(WSG) με έδρα την Ουάσιγκτον, στην Αμερική, παρέχει τη δυνατότητα διεπαγγελματικών σπουδών με παγκόσμια ισχύ και αναγνώριση στους Τίτλους Σπουδών του, στις αγορές της Εστίασης, της Φιλοξενίας και του Τουρισμού καθώς και στις Generic αγορές Κρασιών – Αποσταγμάτων – Καφέ – Τσάι – Κακάο.

Η στρατηγική ανάπτυξης στη διεθνή αγορά των κορυφαίων αυτών εκπαιδευτικών φορέων υλοποιείται με την επιλογή εξειδικευμένου δικτύου συνεργασιών με πρότυπα ιδρύματα και πρόσωπα, που συνεισφέρουν στην περαιτέρω οικοδόμηση και υπεράσπιση της ηγετικής τους θέσης σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, του WSET®, του CMS, του BSA, του WSG & του WSPC® ηγείται ο κ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW (Master of Wine).

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Thessaloniki Winw & Spirits Trophy

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile