Χορηγοί

Χορηγός

METALUX A.E.

METALUX A.E.

Παραδείσι|| Τ.Θ. 41
85106 Ρόδος Ελλάδα
2241081767
22410 81768
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΜΕΤΑLUX A.E. ιδρύθηκε το 1991 ,και δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής καψυλλίων επιπωμάτωσης στην παγκόσμια αγορά της συσκευασίας .

Τα προϊόντα είναι :
1 . PVC Καψύλια Επιπωμάτωσης
2 . Καψύλια Επιπωμάτωσης Αλουμινίου
3 . Καψύλια Επιπωμάτωσης για Αφρώδεις Οίνους
4 . Καψύλια Επιπωμάτωσης Κασσιτέρου
5 . Sleeves

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή καψυλλίων επιπωμάτωσης από PVC και αλουμίνιο, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες στις διαδικασίες παραγωγής .

Η εταιρεία εμπορεύεται επίσης καψύλλια επιπωμάτωσης κασσίτερου καθώς και PVC sleeves, με ή χωρίς εκτύπωση, προκειμένου να χρησιμοποιηθoύν ως ταινίες ασφαλείας για μπουκάλια, κέτσαπ και γενικά για φιάλες με πώματα μεγάλης διαμέτρου .

Η METALUX Α.Ε. προμηθεύει καψύλλια επιπωμάτωσης υψηλής ποιότητας σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο . Περισσότερο από το 60 % του συνόλου της παραγωγής εξάγονται με προορισμό το εσωτερικό και εξωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτεται με την παραγωγή καψυλλίων που προορίζονται για την ελληνική αγορά .

Η φιλοσοφία της METALUX Α.Ε. είναι να παρέχει σε κάθε πελάτη τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων .

Οι περισσότεροι πελάτες της METALUX Α.Ε δραστηριοποιούνται στους τομείς παραγωγής κρασιού, ελαιόλαδου ή αλκοόλ.

Από τον Μάρτιο του 2014 θα παράγει καψύλλια επιπωμάτωσης φιαλών αφρώδους οίνου (σαμπάνιας) χρησιμοποιώντας μηχανήματα με την υψηλότερου επιπέδου τεχνολογία της αγοράς. Η παραγωγή θα καλύπτει την ζήτηση στον ελλαδικό χώρο ενώ παράλληλα θα γίνονται εξαγωγές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επίκεντρο την Ιταλική αγορά.

Η METALUX Α.Ε. αύξησε την παραγωγική ικανότητα της τα τελευταία τρία χρόνια σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 100% ,επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τη μείωση των χρόνων παράδοσης και αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της, υπηρεσίες με ακεραιότητα σε κάθε δέσμευση .

Επιπλέον, η METALUX Α.Ε., με 22 χρόνια εμπειρίας είναι πάντα διαθέσιμη ώστε να ικανοποιήσει κάθε νέα πρόταση των πελατών της και να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτούς. Έτσι προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για σχεδίαση των μακετών για κάθε ένα πελάτη σύμφωνα με της απαιτήσεις και προτιμήσεις του από το εξειδικευμένο προσωπικό της.

Η ιστορία της METALUX Α.Ε. βασίζεται σε επενδύσεις στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό και η φιλοσοφία της είναι ότι ένα ποιοτικό προϊόν δεν έχει σύνορα .

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Thessaloniki Wine & Spirits Trophy

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile