Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

CORK HELLAS

CORK HELLAS

29 χλμ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών
57500 Θεσσαλονίκης Ελλάδα
2392029760, 2392028582
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.corkhellas.gr

Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ ΟΕ – CORK HELLAS, δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών εμφιάλωσης οίνου από το 1991, με εξειδίκευση στα πώματα φελλού.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη έχουμε εγκαθιδρύσει εμπορική και μεταποιητική μονάδα, ικανής παραγωγικής δυναμικής, όπου γίνεται η εκτύπωση και η τελική κατεργασία των πωμάτων φελλού. Έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου διενεργούνται όλοι οι απαραίτητοι ποιοτικοί έλεγχοι που αφορούν στους φελλούς και την αρτιότητα του πωματισμού.

Στο εργαστήριο της CORK HELLAS εξετάζονται και αναλύονται όλες οι πληροφορίες για τους οίνους προς πωματισμό, τα μέσα εμφιάλωσης ( όπως πωματιστικά μηχανήματα ) και τα υλικά εμφιάλωσης ( όπως φιάλες ) ώστε να μπορεί να προταθεί η καταλληλότερη επιλογή στη διαχείριση των πωμάτων για την ασφάλεια, την εξέλιξη και την προοπτική του κρασιού στο χρόνο.

Το εργαστήριο της CORK HELLAS διαθέτει επίσης εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας εστιάζοντας στη μελέτη και την έρευνα, συνεργαζόμενο παράλληλα με άλλα Ερευνητικά Κέντρα και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πώματα φελλού κάθε τύπου, για οίνους, αποστάγματα, ποτά, έλαια. Εκπροσωπούμε οίκους με τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα.

Κορωνίδα των προϊόντων μας αποτελούν τα υψηλής τεχνολογίας πώματα φελλού DIAM, του γαλλικού οίκου DIAM FRANCE, τον οποίο κατά αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα.

Τα πώματα φελλού DIAM μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε στην αγορά προϊόντα πωματισμού οίνων πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Οι φελλοί DIAM, μέσα από τη σωστή χρήση και διαχείριση τους, αποτελούν εργαλεία πωματισμού, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την εξατομίκευση, που ενισχύονται από την έρευνα και την εμπειρία. Συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη του παραδοσιακού, αλλά τεχνολογικά προηγμένου πωματισμού με φελλό, πράγμα που αποδεικνύεται από την ευρύτατη αποδοχή τους στην Ελλάδα και διεθνώς.

Τα DIAM παράγονται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, οι οποίοι σχετίζονται με το ζητούμενο χρονικό διάστημα ζωής του εμφιαλωμένου οίνου.  Εμπλουτίζονται με τη δυνατότητα επιλογής διαπερατότητας από οξυγόνο ( μεσαία, χαμηλή, πολύ χαμηλή ), με στόχο την επιθυμητή διατήρηση, εξέλιξη, παλαίωση του οίνου.

Με τη μοναδική μέθοδο καθαρισμού DIAMANT είναι εντελώς απαλλαγμένα από TCA, καθώς και κάθε άλλη αιτία οσμής.

Καλύπτουν τις ανάγκες πωματισμού κάθε οίνου ( ήσυχου, ημιαφρώδους, αφρώδους ), με έμφαση και στις απαιτήσεις των διαφορετικών μεθόδων οινοποίησης.

Εμφιαλώνοντας με DIAM, οι οινοποιοί μπορούν να είναι σίγουροι ότι το κρασί θα είναι ίδιο σε κάθε μία φιάλη και θα εξελίσσεται με ομοιομορφία, χωρίς δυσάρεστες εκτροπές, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν σταθερά τον οίνο που γνωρίζουν.

Στα πώματα φελλού DIAM περιλαμβάνεται η σειρά ORIGINE by DIAM, από 100% φυσικές πρώτες ύλες, που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως το ρητινέλαιο και το φυσικό κερί μελισσών.

Η υψηλή τεχνολογία των πωμάτων φελλού DIAM κάνει για πρώτη φορά πραγματικότητα τον «πωματισμό ακριβείας».

Τη γκάμα των προϊόντων μας συμπληρώνουν πώματα φελλού κάθε τύπου, Πορτογαλικής προέλευσης, που καλύπτουν τις ανάγκες πωματισμού για κάθε είδος περιέκτη.  Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται πώματα κυλινδρικά, κωνικά και κεφαλοφόρα, σε όλες τις απαιτούμενες διαστάσεις.

Διαθέτουμε πλαστικά κεφαλοφόρα Ιταλικής προέλευσης, κυρίως για αποστάγματα και έλαια. Διαθέτουμε πλαστικά κυλινδρικά πώματα του Γαλλικού οίκου Syntek.

Διαθέτουμε πώματα βιδωτά αλουμινίου σε μεγάλο πλήθος διαστάσεων, χρωμάτων και εκτυπώσεων, κατάλληλα για εμφιάλωση οίνων  ( με saranex liner ), καθώς και ποτών, ελαίων, κ.λ.π.

Διαθέτουμε επίσης τα κρυστάλλινα κεφαλοφόρα πώματα vinolok, Τσεχικής προέλευσης. Οίνοι γλυκείς και ξηροί, τσίπουρα και άλλα αποστάγματα, λικέρ, ηδύποτα και έλαια μπορούν να εξατομικεύσουν και να αναβαθμίσουν τη συσκευασία τους με τα vinolok.

Η εταιρεία μας έχει επικεντρωθεί στην δημιουργία και ανάπτυξη εγχώριας τεχνογνωσίας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής οινοποιητικής πραγματικότητας.

Σκοπός της εταιρείας μας δεν είναι μόνον η παραγωγή και πώληση των πωμάτων φελλού, στόχος μας είναι η συμβολή στην πρόοδο και αναβάθμιση του πωματισμού των ελληνικών οίνων, σε επίπεδο ανάλογο της ποιότητάς τους.

Επενδύουμε σε τεχνολογικά μέσα και υποδομές, σε διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης, σε ανθρώπινο δυναμικό με υψηλό επίπεδο γνώσης και εργατικότητας, επιδιώκοντας τη διαρκή εξέλιξη και βελτιστοποίηση  του αντικειμένου μας, του πωματισμού των ελληνικών οίνων.

Βρισκόμαστε πάντοτε στην υπηρεσία της ελληνικής οινοποιίας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.


 

 
Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile