Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

CORK HELLAS

CORK HELLAS

29 χλμ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών
57500 Θεσσαλονίκης Ελλάδα
2392029760, 2392028582
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.corkhellas.gr

Η εταιρεία μας, ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ – CORK HELLAS, δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών εμφιάλωσης οίνου από το 1991, με εξειδίκευση στα πώματα φελλού.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη έχουμε εγκαθιδρύσει εμπορική και μεταποιητική μονάδα, μεγάλης παραγωγικής δυναμικής, όπου γίνεται η εκτύπωση και η τελική κατεργασία των πωμάτων φελλού.

Έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου διενεργούνται όλοι οι απαραίτητοι ποιοτικοί έλεγχοι που αφορούν στους φελλούς και τα άλλα πώματα, καθώς και στην αρτιότητα του πωματισμού.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πώματα κάθε είδους, για οίνους ήσυχους, ημιαφρώδεις και αφρώδεις, για αποστάγματα, ποτά, έλαια.

Κορωνίδα των προϊόντων μας αποτελούν τα υψηλής τεχνολογίας πώματα φελλού DIAM, του γαλλικού οίκου DIAM FRANCE, τον οποίο κατά αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα.

Η σειρά των πωμάτων φελλού DIAM μας έχει δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε στην αγορά προϊόντα πωματισμού οίνων πολύ υψηλών προδιαγραφών.

.Η υψηλή τεχνολογία των πωμάτων φελλού DIAM κάνει για πρώτη φορά πραγματικότητα τον «πωματισμό ακριβείας».

Διαθέτουμε πώματα ΦΥΣΙΚΟΥ φελλού σε όλες τις διαστάσεις και ποιότητες. Υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής ανίχνευσης TCA (e-detection).

Διαθέτουμε τεχνικά πώματα φελλού, Πορτογαλικής προέλευσης.

Πώματα κωνικά σε όλες τις διαστάσεις, πώματα πλαστικά.

Πώματα crown και υλικά εμφιάλωσης αφρωδών.

Πώματα βιδωτά αλουμινίου σε μεγάλο πλήθος διαστάσεων, χρωμάτων και εκτυπώσεων, κατάλληλα για εμφιάλωση οίνων (με saranex liner), καθώς και ποτών, ελαίων, κ.λ.π.

Κεφαλοφόρα πώματα κάθε τύπου, Ιταλικής και Πορτογαλικής προέλευσης. Επίσης τα κρυστάλλινα κεφαλοφόρα VINOLOK.

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στη δημιουργία και ανάπτυξη εγχώριας τεχνογνωσίας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής οινοποιητικής πραγματικότητας.

Βρισκόμαστε πάντοτε στην υπηρεσία της ελληνικής οινοποιίας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 

 
Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile