Χορηγοί

Μεγάλος Χορηγός

ΑΛ. ΠΑΓΙΑΝΤΖΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε

ΑΛ. ΠΑΓΙΑΝΤΖΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε

ΒΙ.ΠΕ.Σίνδου, ΟΤ 18, κτ 29-30
57022 Θεσσαλονίκη Ελλάδα
2310 798268
2310 796469
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Σας φέρνουμε μισό αιώνα εμπειρίας»

Η Αλ. Παγιάντζας ΑΕ «SELLOPLAST» με γνώμονα την τεχνολογία, τον συνεχή εκσυγχρονισμό και ενημέρωση είναι δίπλα σας. Οι απαιτήσεις της άμεσης παραγωγής και αποστολής ήταν ένας στόχος που επιτεύχθηκε με τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό και την HP Indigo.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1965 υπό μορφή οικογενειακής επιχείρησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και απασχολεί 40 άτομα με πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία στο χώρο της εκτύπωσης.

Η παραγωγή της εταιρείας διακρίνεται για τον εξοπλισμό της σε σύγχρονα μηχανήματα. Απώτερος σκοπός, η εναρμόνιση με τις σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις της ετικετοποιΐας.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των υπηρεσιών που προσφέρει, η εταιρεία εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 για τα οποία έχει επιτυχώς πιστοποιηθεί από τον πλέον έγκριτο οργανισμό TÜV.

Η εταιρεία κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στη Βόρεια Ελλάδα και επεκτείνει το δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών της, στην Αττική, στη Νότια και Νοτιοανατολική Ελλάδα και Κρήτη, μέσω στελεχωμένου υποκαταστήματος στην Αθήνα, ενώ για την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου, διαθέτει εξειδικευμένο σύμβουλο ετικέτας, που έχει έδρα τα Ιωάννινα.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Thessaloniki Wine & Spirits Trophy

Επικοινωνία

Πολυτεχνείου 17β, Ισόγειο με πρόσοψη επί της Ολυμπίου Διαμαντή 2
54626, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile