Προηγούμενοι Διαγωνισμοι

  • WALTERS Demetri
    Master of Wine Ηνωμένο Βασίλειο

O Demetri Walters  εργάζεται για την εταιρεία εισαγωγής και διανομής οίνων Berry Bros. & Rudd όπου αναλαμβάνει ιδιωτικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας οίνων. Η διαδρομή του Δημήτρης στο εμπόριο των οίνων ήταν εντελώς αντισυμβατική. Κατέληξε σε αυτή μέσω μιας σύντομης θητείας στο στρατό, μιας εργασίας στην Αυστραλία και ενός πτυχίου τοπογραφίας.  Όπως όμως λέει ο ίδιος "Ωστόσο, ήξερα ότι το πραγματικό μου ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός είχε να κάνει με το κρασί. Μερικές φορές, η ζωή σε οδηγεί στα μονοπάτια που ήθελες εξαρχής να βαδίσεις – έτσι η εταιρεία για την οποία εργαζόμουν πτώχευσε και αυτή ακριβώς ήταν η παρακίνηση που χρειαζόμουν ".

Ο εμπορικό του ρόλος στην εταιρεία έχει να κάνει κυρίως με το να βοηθάει τους πελάτες της εταιρείας να διευρύνουν τις γνώσεις τους για το κρασί τους την ικανότητά τους να εκτιμούν το καλό κρασί. Επίσης εκπροσωπεί την εταιρεία σε μια σειρά εκδηλώσεων και μέσων επικοινωνίας.

Ο Δημήτρης απέκτησε τον τίτλο του Master of Wine, το 2013 και λόγω και της Κυπριακή καταγωγής του δείχνει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη τόσο των κυπριακών κρασιών όσο και για τα ελληνικά και τα κρασιά της Ανατολικής μεσογείου.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Αποτελέσματα & Βραβεία
Δ.Δ.Ο.Α.Θ

Επικοινωνία

Γιαννιτσών 90, 54627, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ: 2310 281617, 2310 281632
fax: 2310 281619
email: info@tiwc.gr
Follow us:

glosses mobile