• ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ Αλέξανδρος
    Οινολόγος Ελλάδα
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1975. Σπούδασε Ναυπηγός αλλά μαγεμένος πάντα από την οινοποίηση σπούδασε μετέπειτα Οινολόγος. Δούλεψε σε οινοποιία σε Νεμέα και Σαντορίνη και από το 2000 δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα. Είναι από τους μικρότερους ηλικιακά που βραβεύτηκαν τα κρασιά του σε διεθνή διαγωνισμό. Συνεργάζεται με ξενοδοχειακούς ομίλους και πολλά σημεία γαστρονομίας. Έχει κάνει παρουσιάσεις για τα ελληνικά κρασιά σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε πολλά εστιατόρια στην Γερμανία. Εξάγει με επιτυχία στην Γερμανία, Αμερική, Πολωνία, Καναδά, Ρουμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Taiwan. Από το 2009 έχει δημιουργήσει πρότυπη μονάδα  παραγωγής τυποποίησης Βιολογικού Βαλσαμικού ξιδιού για την ελληνική και ξένη αγορά.